Danico, Carpes per a lloguer

Lloguer Carpes per a Esdeveniments

Si estàs buscant lloguer de carpes polivalents –que cobreixin tant les necessitats dels firaires com les dels visitants–, de qualitat provada i reconeguda i amb totes les garanties de satisfacció, a Danico tenim just el que necessites. Posem a la teva disposició envelats de fàcil muntatge i de diferents dimensions perquè ofereixis un racó de descans i desconnexió al teu proper gran esdeveniment.

Des del 2008, hem treballat a fons per especialitzar-nos en el sector de les grans trobades com ara fires, concerts, exhibicions, festes i altres celebracions tant d’interiors com d’exteriors. Gràcies a això, avui dia som tot un referent en la venda, distribució i lloguer dels equipaments necessaris per cobrir els requisits mínims de comoditat i eficiència a cadascun aquests esdeveniments.

Concretament, les nostres casetes de lloguer són les que fan les delícies tant de les empreses, comerciants/feriants i organismes públics que organitzen l’activitat, com de cadascun dels visitants. Però les infraestructures complementàries que també es troben al nostre catàleg, com les lloguer de carpes, són les que marquen la diferència.

CARPA DE 38M2

DIMENSIONS:

AMPLE 622CM X LLARG X 622CM X ALT 375CM

CARPA DE 68M2

DIMENSIONS:

AMPLE 829CM X LLARG X 829CM X ALT 495CM

CARPA DE 100M2

DIMENSIONS:

AMPLE 1.243CM X LLARG 1.080CM X ALT 535CM

Lloga Carpes i oblida’t del mal temps!

Si assistiràs a una fira oa un mercat que se celebra a l’aire lliure, hauries de plantejar-te la possibilitat de llogar una de les carpes per a mercadet de què disposem a Danico Events. D’aquesta manera, asseguraràs que el teu lloc comercial estigui ben protegit davant de les inclemències meteorològiques.

I si ets l’organitzador de l’esdeveniment i vols curar-te en salut davant de la possibilitat d’una climatologia adversa, les carpes per a mercat ambulant que t’oferim faran que el teu esdeveniment segueixi sent igual de bonic però estant molt més protegit.

Comptem amb carpes de diferents formes i de diverses dimensions, totes elles perfectes per a un mercat ambulant exterior, però també per col·locar en una zona chill out o en un festival de música. Consulta’ns les opcions i t’assessorarem perquè comptis amb la carpa que millor s’adapta al teu esdeveniment. No deixis de demanar pressupost sense compromís.

lloguer de carpescarpes per a lloguer

Tria el nostre servei de lloguer de carpes i conquesta als convidats

No importa què vols celebrar o quantes persones entrin a la llista de convidats. Tots els esdeveniments – siguin interiors o exteriors – exigeixen una sèrie d’instal·lacions mínimes que garanteixin el benestar de tots els assistents. Si us decanteu per llogar les nostres carpes, estareu escollint el camí de la qualitat en l’organització d’esdeveniments.

lloguer de carpes

Amb unes dimensions que comprenen des dels 38 m2 fins als 100 m2, els nostres tendals et permeten crear espais per al descans i el refugi. Pensa en una zona chill out amb sofàs, en un racó per a barres de menjar i begudes, en una sala VIP improvisada… Tot el que puguis imaginar té cabuda a les nostres carpes.

Demana pressupost, lloga o compra els nostres equipaments per a mercats ambulants i nosaltres t’ho farem arribar des de la nostra seu a Catalunya al punt que triïs d’Espanya, Andorra o França. No esperis més i tria l’excel·lència i la diferenciació per a les grans trobades.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

    Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Aquests contenen informació reservada de lempresa que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la vostra adreça electrònica; no haureu de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona.
    D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 12 del RGPD i en base a l'article 11 de la LOPDGDD, si requereix tota informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals, se us facilitarà enviant un email a l'adreça email daniel@danicoevents.es