Lloguer de pistes de gel

Danico, Pistes de Gel

En diverses ocasions i situacions, el lloguer de pistes de gel s’ha consolidat com una opció molt interessant per atraure l’atenció del públic, donar alternatives d’entreteniment o completar l’oferta d’atraccions d’un esdeveniment. Des de Danico Events som conscients de l’interès que susciten aquest tipus d’instal·lacions i ens hem esforçat per llençar un servei de lloguer amb condicions molt satisfactòries per al client.

 

Nosaltres fem més senzill i econòmic disposar d’una pista de gel llogada allà on vulguis. Apostem per un model portàtil molt pràctic i versàtil, una pista a base de gel sintètic la instal·lació del qual resulta senzilla i poc exigent, igual que el seu manteniment, sense deixar d’oferir un bon rendiment per al gaudi dels usuaris. Et proposem comptar amb una superfície de gairebé 100 metres quadrats que farà les delícies de grans i petits.

Dimensions pista de gel sintètica

  • Superficie: 93m2.
  • Llarg:13,76m.
  • Ample: 6,76m.
  • Máxima capacidat: 23 personas.

T’estàs plantejant el lloguer d’una pista de gel? Potser és el moment de fer-ho. Cada cop són més els esdeveniments que pensen en aquesta opció per ampliar la seva oferta d’activitats. Una moda que no és passatgera i que cada cop compta amb més adeptes. A Danico Events en som conscients i per això pensem en el millor per a tu. La nostra intenció és satisfer les teves necessitats amb la màxima qualitat possible i per això ens hem convertit també en especialistes en el lloguer de pistes de gel sintètic, més econòmiques i funcionals que les convencionals i en què la instal·lació no serà un problema per la seva senzillesa

Lloguer de pistes de gel sintètic

Aprofiteu l’oportunitat de comptar amb tota la diversió pròpia d’aquesta classe d’equipaments sense els alts costos i l’aparatositat que comporta una pista convencional, gràcies als avantatges del material sintètic. Des de Danico procurem apropar-te facilitats a l’hora de contractar diferents elements físics interessants pel teu esdeveniment. La nostra especialitat en aquest sentit són les casetes de fusta per a fires, a les quals dotem de les característiques ideals, per estètica i funcionalitat, perquè els expositors puguin satisfer les seves expectatives.

Si tens una celebració d’aquestes característiques a la vista, utilitzar els nostres materials et permetrà marcar la diferència i oferir una imatge excel·lent. Et convidem a conèixer les característiques i prestacions dels diferents models amb què comptem per al lloguer de casetes de fira, així com les avantatjoses condicions del nostre servei. Romanguem a la teva disposició per acostar-te en cada cas una solució a la teva mida.

Danico Events et dóna el millor servei al lloguer de pistes de gel

Famílies, amics o companys de feina gaudiran lliscant sobre la pista de gel sintètic en aniversaris o activitats d’entreteniment dins l’àmbit laboral. Els més de 200 esdeveniments als quals prestem els nostres serveis al llarg de l’any garanteixen l’èxit i que només pensis a repetir i tornar a confiar en nosaltres. 93m2 de superfície duna pista de gel portàtil per a 23 persones que proporcionarà el gaudi de tots aquells valents que decideixin calçar-se els patins. La pista de gel sintètic és la millor opció per a l’oci i el plaer, fent a més esport.

Cada cop són més les empreses, institucions i particulars que ens trien per al lloguer d’una pista de gel i tu també en pots ser un. No t’ho pensis i gaudeix amb la companyia que triïs. Dóna una sorpresa als teus familiars o organitza l’aniversari que el teu fill o filla mai oblidarà.

Aposta pel lloguer de pistes de gel sintètic. Fes-ho amb nosaltres i no te’n penediràs. A més, som líders en la venda i lloguer de casetes de fusta amb què pots completar el teu esdeveniment. No només això, sinó que les fabriquem des de fa 13 anys. Danico Events, patina sobre gel amb nosaltres.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

    Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Aquests contenen informació reservada de lempresa que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la vostra adreça electrònica; no haureu de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona.
    D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 12 del RGPD i en base a l'article 11 de la LOPDGDD, si requereix tota informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals, se us facilitarà enviant un email a l'adreça email daniel@danicoevents.es