Pista portàtil de gel sintètic

Una pista de gel sintètic pot ser el que estàs buscant perquè el teu esdeveniment sigui recordat per tot el món. El material sintètic és, sens dubte, la millor opció per gaudir sense la preocupació d’un cost alt i del seu manteniment. Ens hem convertit en especialistes en aquest tipus de muntatges i ens comprometem a donar-te els millors materials possible perquè el teu esdeveniment o acte brilli i sigui recordat per la qualitat del mateix.

Pistes sintètica de gel; dimensions

  • Superfície: 93m2.
  • Llarg:13,76m.
  • Ample: 6,76m.
  • Màxima capacitat: 23 personas.

No dubtis a comptar amb nosaltres. Una pista de gel portàtil pot ser el que necessites per donar un toc especial a una celebració, gaudint a més de la facilitat que ofereix el trasllat. El lloguer d’una pista de gel és una de les millors opcions perquè tots gaudeixin d’un esport que pot fer que passis un moment inoblidable.

A la nostra pista de gel sintètic t’oferim gairebé 100 m2 de superfície perquè ningú no es quedi sense gaudir d’una activitat que et donarà la millor imatge possible i que, sens dubte, farà que tots recordin com s’han lliscar amb un somriure. La pista de gel portàtil és la solució perfecta per a empreses, centres comercials, comerciants o particulars. Els més de 200 esdeveniments als préstecs serveis durant l’any són la nostra millor garantia.

La pista de gel portàtil de Danico Events et farà marcar la diferència

Som referència al lloguer de pistes de gel sintètic. Confia en nosaltres. Ens encarreguem de tot perquè només prevalgui la diversió i t’assegurem la qualitat del servei. On vulguis i quan vulguis, gaudeix de la pista de gel que farà les delícies de tothom. A Danico Events sabem el que desitges. Si confies en nosaltres, no te’n penediràs.

Oferim els nostres serveis a Espanya i Andorra. Si vols completar el teu esdeveniment, recorda que som especialistes en el lloguer i venda de casetes de fusta i que hem fet el pas de fabricar-les des de l’any 2008. Posa’t en contacte amb nosaltres i compta amb la teva millor celebració.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

    Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Aquests contenen informació reservada de lempresa que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la vostra adreça electrònica; no haureu de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona.
    D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 12 del RGPD i en base a l'article 11 de la LOPDGDD, si requereix tota informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals, se us facilitarà enviant un email a l'adreça email daniel@danicoevents.es