Danico, Cases de Fusta

Lloguer de casetes de fira preus

Si estàs organitzant un esdeveniment i busques el lloguer de casetes de fira a preus competitius, a Danico som just el que necessites. Posem a la teva disposició construccions de fusta de qualitat i amb totes les garanties de seguretat i eficiència perquè a la teva cita no falti res. La nostra experiència – des de fa més d’una dècada som empresa de referència en la comercialització de construccions de fusta per a esdeveniments d’exterior – i la satisfacció de la nostra llarga llista de clients – tant de l’àmbit públic com del privat – són el nostre millor aval.

Entre totes les infraestructures que posem a la teva disposició per equipar i donar servei a tots els teus esdeveniments exteriors, les casetes fusta per a fira són el nostre producte estrella. Pots triar entre diferents opcions segons les dimensions de l’estructura, però, sigui quina sigui la teva elecció, et podem assegurar que anirà ben equipada per fer front a les necessitats de la cita multitudinària. Fluorescents, quadre elèctric amb diferencial, terres de fusta, sostres protegits, mostradors… Fes una ullada al nostre lloguer de casetes de fira i als preus i posa’t en contacte amb nosaltres per elaborar i ajustar el teu pressupost.

alquiler de casetas para ferias precio

Condicions ideals per al lloguer de casetes de fira

Amb el nostre servei especialitzat de préstec de casetes per a esdeveniments podràs assegurar-te de comptar amb una instal·lació preparada per oferir una funcionalitat espacial del gust de treballadors i visitants, així com per presentar una imatge atractiva, que convida a aturar-se a explorar allò que es mostra o ofereix a cadascuna de les casetes. L’amplitud, la solidesa i els acabats de les estructures que comercialitzem estan a l’alçada dels esdeveniments més exigents.

Cal destacar a més que a Danico també comptem amb un interessant servei de lloguer de pistes de gel, amb una estructura pràctica basada en l’ús del material conegut com a gel sintètic, la qual cosa en facilita la instal·lació. Es tracta d’un equipament que es pot utilitzar com a divertit afegit a un esdeveniment i que sens dubte reporta un augment de l’assistència i de la satisfacció dels visitants allà on s’hi aposta. Dóna-li un impuls al teu esdeveniment amb les opcions que posem al teu abas

Info

Lloguer casetes de fira

A l’hora d’explorar les possibilitats disponibles al mercat de lloguer de casetes de fira, assegureu-vos de conèixer les característiques que presenten els models disponibles a través de Danico. Els expositors de fusta són la nostra gran especialitat i ens hem acurat per proposar a la nostra clientela uns estands de qualitat amb unes condicions atractives, facilitant aquest aspecte de l’organització de qualsevol iniciativa.

Entenem els requisits habituals a fires i esdeveniments similars, i per això facilitem llogar casetes de fusta per a mercats ambulants realitzades en materials de qualitat –xassís d’acer i recobriment de fusta massissa– amb acabats atractius; estan equipades amb diverses obertures i taulells, tenen còmodes prestatgeries regulars i també tenen un quadre elèctric particular amb diversos endolls. Estan disponibles amb diferents formes i dimensions; no deixis de fer un ull a cadascuna de les referències.

precio alquilar casetas de feria

Com aconseguir el lloguer de casetes de fira a bons preus

Si t’estàs preguntant on aconseguir les cases de fusta perfectes per a la teva fira al millor preu, la resposta curta és a Danico. La resposta llarga implica explicar que portem des del 2008 especialitzant-nos en la distribució d’equipaments per a fires, certàmens, concerts i altres esdeveniments exteriors, per als quals podràs comptar amb la nostra fantàstica selecció de mobiliari chill out i carpes. Els nostres equipaments estan construïts amb matèries primeres de primera i es caracteritzen per oferir una excel·lent relació qualitat-preu.

Des de la nostra seu a Lleida, hem atès les peticions d’Ajuntaments, grans empreses privades, associacions de tota mena d’empresaris, entitats públiques, etc, que ja tenen habitualment la nostra gran varietat de material per a esdeveniments. No esperis més, demana pressupost per al lloguer de les nostres casetes al millor preu i suma’t a la llista de clients satisfets.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

    Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Aquests contenen informació reservada de lempresa que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la vostra adreça electrònica; no haureu de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona.
    D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 12 del RGPD i en base a l'article 11 de la LOPDGDD, si requereix tota informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals, se us facilitarà enviant un email a l'adreça email daniel@danicoevents.es