Danico, Cases de Fusta

Casetes de Fusta per a Mercadets

Els mercats ambulants estan vivint una segona etapa d’esplendor. És increïble com s’han tornat a posar de moda quan tot apuntava a una més aviat que llunyana desaparició. I això és una cosa que notem en el nostre servei de lloguer de casetes de fusta per a mercats ambulants, la demanda dels quals no ha parat de créixer en els últims temps.

Amb el furor pels mercats nadalencs al capdavant, cada dia se celebren més esdeveniments d’aquest tipus al nostre país: mercats d’estiu, fires del llibre, mercats d’artesania, festivals de música amb zona de mercat per a artistes… La qüestió és que tornen a proliferar esdeveniments que contemplen la venda comercial a espais exteriors.

casetas de madera para mercadillos

Casetes de fusta per a mercats ambulants si vols atreure el públic assistent

Ara és el moment de destacar-hi i per això res com les casetes de fusta per a mercats ambulants que lloguem a DANICO. Sens dubte, són la teva millor opció per millorar la teva presència a aquests esdeveniments comercials. Són casetes boniques, versàtils, resistents i amb totes les equipacions per poder desenvolupar la teva activitat comercial sense problemes, complementant a més amb el nostre servei de lloguer de material per a esdeveniments.

Si participaràs properament en un mercat ambulant, ja sigui a Espanya, Andorra o França, posa’t abans en contacte amb nosaltres. Et mostrarem totes les opcions de casetes de fusta per a mercat ambulant amb què comptem, a més de la gran varietat de mobiliari chill out per a exteriors, que pot ajudar-te a crear un espai de vendes més acollidor i atractiu.

Nosaltres ens encarreguem de tot. Ens traslladem fins al lloc de celebració del mercat ambulant, muntem la teva caseta i la decorem seguint les teves indicacions. Supervisem que tot estigui en ordre (accés a electricitat, impermeabilització de l’interior de la caseta, accessos per a tots els usuaris…) i quan finalitzi l’esdeveniment ens encarreguem de desmuntar la caseta. Sense problemes, sense contratemps; llogar casetes mai fos tan senzill!

Tot pensat perquè tu puguis centrar-te en el teu negoci i obtenir les vendes més grans. Sol·licita’ns un pressupost sense compromís, a DANICO estarem encantats d’ajudar-te a triomfar a la propera fira o mercat ambulant al que assisteixis.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

    Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Aquests contenen informació reservada de lempresa que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la vostra adreça electrònica; no haureu de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona.
    D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 12 del RGPD i en base a l'article 11 de la LOPDGDD, si requereix tota informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals, se us facilitarà enviant un email a l'adreça email daniel@danicoevents.es