Danico, MOBILIARI PER A ESDEVENIMENTS

LLOGUER DE MATERIAL PER A ESDEVENIMENTS

Danico és una empresa de lloguer de material per a esdeveniments amb què pots comptar per muntar una infraestructura que respongui a uns alts estàndards de qualitat. La nostra especialitat són les casetes de fusta, i hem seleccionat models molt versàtils que ja han satisfet les necessitats dels organitzadors en entorns diversos. Si us trobeu immers en la preparació d’algun tipus de fira, confieu-nos el subministrament de les cabines de venda i altres materials d’utilitat; podràs estar segur que aquesta parcel·la queda ben coberta.

Si buscaves proveïdors d’estructures que lloguen material per a esdeveniments que entenguin les qualitats i les prestacions necessàries per oferir una bona imatge i crear la millor atmosfera al recinte, t’agradarà el tracte que t’oferirem des de Danico Eventos. No deixis de fer una ullada a les fitxes tècniques de cadascun dels models de caseta que comercialitzem, de manera que puguis conèixer tots els detalls i triar l’idoni per a tu.

Material per a esdeveniments de qualitat amb garanties

Si necessites llogar mobiliari i equipament per a la teva propera gran celebració, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i explicar què estàs buscant. Amb informació bàsica com les dimensions de la parcel·la, l’aforament de l’esdeveniment i la seva tipologia, podrem trobar tots els estris que veritablement necessites per cobrir les expectatives dels assistents. I, molt més important, per vestir-lo de manera òptima i eficient i aconseguir que no li falti res. Almenys des del punt de vista de la decoració.

Kioscos, cases de fusta, carpes, taules de diverses alçades, seients multiposició… Hem proporcionat a empreses públiques i privades, centres comercials, ajuntaments i altres clients de la més diversa tipologia un especialitzat catàleg de mobiliari i instal·lacions per a actes. Aprofita tu també per triar les opcions que s’adaptin millor a les teves necessitats ia les de la teva propera celebració.

Els nostres serveis de lloguer i venda comprenen tota la geografia espanyola, així com les veïnes d’Andorra i França. Què esperes per equipar les teves trobades a l’aire lliure? Posa’t en contacte amb Danico i crearàs esdeveniments sense competidors.

info

Trobar una empresa de material per a esdeveniments de confiança i qualitat mai havia estat tan fàcil. I hi has arribat. Després de deu anys d’especialització al sector i amb una mitjana de 200 esdeveniments anuals, a Danico estem en disposició d’oferir-te un servei de lloguer i venda de mobiliari i equipaments per a celebracions de tot tipus, amb les millors garanties i amb una relació qualitat-preu sense comparació. Començant per les nostres casetes de fusta – el vaixell insígnia del nostre negoci – i continuant per la resta d’estris especialment creats per a actes d’exterior, et podem ajudar a crear ambients únics i diferents als propers esdeveniments. Ningú no quedarà indiferent.

Fires, concerts, festivals, casaments, còctels… Organitzadors de tota mena de celebracions dins i fora de les fronteres nacionals han confiat en nosaltres, en els nostres serveis i en els nostres productes per equipar-ne els espais. No en va, comptem amb les millors casetes de fusta per a fires. Però també amb seients modulars i ajustables, pistes de gel sintètic, taules adaptables a diferents alçades… Tot el que necessites per crear del no-res un esdeveniment amb totes les comoditats i les infraestructures bàsiques.

material para eventos

Empresa especialitzada en el lloguer de material per a esdeveniments

Una altra especialitat en què ens hem endinsat per ampliar les opcions que posem a la teva disposició és el alquiler de pistas de hielo. Sí, us apropem l’oportunitat d’instal·lar sobre qualsevol terreny adequat un equipament portàtil que és sinònim de diversió per a tots els públics, amb un manteniment molt reduït gràcies al material sintètic que nosaltres utilitzem com a superfície.

Descobreix les prestacions del nostre kiosko o la nostra caseta, pensats per afavorir una fluida activitat expositiva i comercial a fires de temàtica i envergadura diversa. Compten amb una sòlida construcció i amb quadre elèctric incorporat. Aconseguim cobrir les expectatives dels nostres clients en el lloguer de casetes de fusta i material per a esdeveniments de lloguer, gràcies a una aposta ferma per la qualitat que es fa notar a cadascun dels encàrrecs que atenem.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

    Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Aquests contenen informació reservada de lempresa que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la vostra adreça electrònica; no haureu de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona.
    D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 12 del RGPD i en base a l'article 11 de la LOPDGDD, si requereix tota informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals, se us facilitarà enviant un email a l'adreça email daniel@danicoevents.es