Lloguer i venda de casetes

Lloguer i venda de casetes de fusta per a fires i pista de gel sintètica

Casetes de Fusta

Casetes de Fusta

Carpes per a esdeveniments

Carpes per a esdeveniments

Mobiliari Chill Out

Mobiliari Chill Out

Pistes de Gel

Pistes de Gel

Les millors casetes de fusta

casetes fusta
En el moment de llogar casetes de fusta, a més de ser imprescindible estar ben atent a les dimensions i qualitats de cadascun dels models seleccionats, també marca la diferència el tipus d’empresa a què acudeixis. A Danico Events ens aboquem amb el desenvolupament ideal dels esdeveniments que els nostres clients estiguin organitzant, i hem aplicat els nostres esforços per reunir a les nostres instal·lacions de Cervera aquelles casetes millor pensades per complir les seves funcions de forma òptima.

La nostra quota de mercat continua progressant gràcies a la satisfacció que collim per part de cada client que aposta per nosaltres. Ho entendràs quan comencis a veure desplegat el potencial de les nostres casetes de fusta per a fires a la superfície de l’esdeveniment en qüestió. Comptem amb una de les propostes més sòlides en aquest sector gràcies a la nostra alta especialització i el nostre bon ull a l’hora d’escollir els models més atractius, complets i versàtils, les característiques dels quals pots consultar a la nostra web.

Casetes de fusta de qualitat

Fes una ullada als models de casetes de fusta que oferim, fabricades amb estructura d’acer i un complet i bonic exterior de fusta. Incorporen diverses obertures i comoditats que permeten agilitzar-ne l’ús informatiu o comercial, sense deixar d’oferir una imatge acurada i atractiva que contribueix a l’ambientació general de l’esdeveniment. Assegureu-vos amb nosaltres de cobrir les necessitats dels venedors i les expectatives dels compradors.

No dubtis a consultar-nos totes les possibilitats que tenim a la teva disposició dins del lloguer de material per a esdeveniments o, en un servei on sempre pensem en la conveniència i la confiança de les persones o institucions organitzadores que acudeixen a nosaltres. Estem en disposició fins i tot d’implementar al recinte una pista de gel artificial si així ho desitges.

Contacta amb nosaltres i sol.licita’ns un pressupost

Casetes de fusta

Apostar per casetes de fusta per a fires és sens dubte la solució ideal d´infraestructura a l’hora d´organitzar qualsevol tipus de mostres o festivitats.

Els diferents models que oferim dins del nostre servei de lloguer de casetes de fusta permeten oferir un espai informatiu i comercial de qualitat que resulta còmode per als participants alhora que atractiu per als visitants, ajudant a generar el millor ambient possible en el transcurs del esdeveniment.

Et proposem instal·lar uns bons expositors coberts, dissenyats i construïts amb cura amb cos d’acer i exterior de fusta, equipats amb electricitat i diferents detalls pràctics.

Pistes de gel sintètiques

Aprofita l’oportunitat de comptar amb tota la diversió pròpia d’aquesta classe d’equipaments sense els alts costos i l’aparatositat que comporta una pista convencional.

Nosaltres fem més senzill i econòmic disposar d’una pista de gel llogada allà on vulguis. Apostem per un model portàtil molt pràctic i versàtil, una pista a base de gel sintètic la instal·lació del qual resulta senzilla i poc exigent, igual que el seu manteniment, sense deixar d’oferir un bon rendiment per al gaudi dels usuaris.

Et proposem comptar amb una superfície de gairebé 100 metres quadrats que farà les delícies de grans i petits.

Casetes de fusta que t’encantessin

casetas en alquiler

Imagina’t un gran esdeveniment com un mercat ambulant de Nadal o un certamen literari als quals els falten les casetes de fustaper a fires. Sense un lloc còmode, eficient, segur i accessible on exposar el gènere ja no seria una fira i, per descomptat, les possibilitats d’èxit (i de vendes) dels comerciants quedarien reduïdes gairebé a zero. Per evitar aquestes males previsions, des de Danico et proposem la compra o lloguer dels nostres estands de fusta.

No importa on organitzis la teva mostra – sempre que sigui a Espanya, Andorra o França – o la seva temàtica. Posem a la teva disposició una completa oferta de mobiliari de fusta per equipar-ne els espais i convertir-la en el centre de totes les mirades i atencions. Perquè a més de les casetes, també tenim lloguer mobiliari chill out d’altes prestacions. Tu només has de buscar l’espai on organitzaràs la fira i planificar-ne la distribució. Des de Danico ens encarreguem de preparar i enviar tots els nostres equipaments de fusta per fer realitat els teus projectes.

La nostra trajectòria i els bons resultats dels esdeveniments públics i privats en què hem treballat ens avalen. Coneix les nostres casetes de fusta per a fires i no voldràs cap altre lloc per al teu certamen.

Casetes de fusta amb totes les comoditats

Cada esdeveniment exterior té una sèrie de necessitats especials. El repte per a les empreses especialitzades en casetes de fusta, estands i d’estructures de fusta és oferir productes que siguin igual d’eficients per a tots ells, sense importar tipologia, afluència, condicions exteriors… Amb això en ment, podem assegurar que les nostres casetes de fusta són exactament el que estaves buscant per donar cabuda a firaires, expositors, venedors, etc.

Amb l’única diferenciació de la mida – 3.00 x 2.00 una; 4.00 x 2.00 una altra – totes les nostres barraques disposen de distribució i servei similar. Prestatgeries, taulells, quadres elèctrics, fluorescents, sostres protegits, obertures laterals… Posa’t en contacte amb Danico Events, pregunta pels nostres quioscs de fusta i lloga les millors infraestructures per als teus propers esdeveniments. Així, tu només t’has de preocupar d’oferir el millor certamen a què els assistents esperen acudir.

SOL·LICITAR PRESSUPOST

    Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Aquests contenen informació reservada de lempresa que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la vostra adreça electrònica; no haureu de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona.
    D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 12 del RGPD i en base a l'article 11 de la LOPDGDD, si requereix tota informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals, se us facilitarà enviant un email a l'adreça email daniel@danicoevents.es