Danico, Cases de Fusta

Lloguer casetes de fusta

El nostre esforç i inversió es veuen recompensats per l’acceptació collida fins ara pels serveis de lloguer d’estands de fusta que oferim, començant per la qualitat dels materials que posem a disposició de cada client. Comprova la practicitat de les nostres casetes de 8 metres quadrats o els nostres quioscs de 6 m2, en tots dos casos amb uns acabats molt cuidats –estan envernissats en lasur– i amb els serveis que podeu esperar en aquest tipus d’estructures en matèria de llum i electricitat.

Per què triar el lloguer de casetes de fusta per a fires

Un dels punts forts dels nostres quioscos de fusta és que ofereixen, en un espai reduït i sota sostre, tota mena de comoditats i serveis per als expositors o venedors que participen en una fira. Qualsevol dels nostres dos models de casetes – diferents en dimensions – compten al seu interior amb una completa llista d’infraestructures amb què sobreviure a l’esdeveniment: llums i connexions interiors, obertures laterals, sostres protegits, terres de fusta, taulells…

Quant a l’exterior, són estructures compostes sobre un bastidor d’acer galvanitzat recobert amb fusta de pi massissa. La protecció i l’atenció davant de les inclemències del temps, les necessitats de la rutina firadora o les grans aglomeracions puntuals estan, així, garantides amb les nostres casetes de fusta de primera qualitat.

Ajuntaments, centres comercials, grans empreses, centres esportius, etc. ja han confiat en els nostres quioscos per a fires. I tu necessites més excuses per provar-les?

lloguer de casetes de fusta

Especialistes en lloguer de casetes de fusta

Al nostre lloc web pots consultar les característiques de cadascun dels models que oferim detalladament, de manera que comprovis si encaixen en els requisits i les línies que t’hagis marcat. Sempre ens pots remetre la teva consulta perquè estudiem la manera més convenient d’abordar les necessitats que presenti el teu cas.

El nivell d’especialització i dedicació de la nostra signatura és acord a l’afany que posem per convertir-nos en un dels teus referents per al lloguer de material per a esdeveniments. Des de la nostra seu a Cervera (Lleida) atenem comandes per a una àrea geogràfica àmplia i també desenvolupem un vessant addicional del nostre negoci llogant pistes de gel sintètic.

Lloguer de casetes de fusta per a fires

El lloguer de casetes de fusta per a fires està, cada cop, més de moda. Tant per donar cabuda als diferents venedors o expositors com per albergar-hi tot tipus de serveis addicionals o complementaris per als visitants. Si estàs organitzant un esdeveniment a l’aire lliure d’aquestes característiques i no saps on col·locaràs i com distribuiràs als diferents participants i col·laboradors, necessites les nostres estructures de fusta i, probablement, algun altre equipament d’exterior.

A Danico Events ens hem especialitzat en el lloguer de casetes per a tot tipus de certàmens i trobades de gran afluència. Així, cada cop són més els concerts, exposicions, fires, festes i altres celebracions de similars característiques que compten amb els nostres serveis. Des de la nostra seu a Cervera (Lleida), atenem totes les peticions que ens arriben dins del territori nacional, així com les procedents d’Andorra i França. Si et trobes a qualsevol d’aquests punts i necessites un lloguer de casetes de fusta per a fires, posa’t en contacte amb nosaltres.

DEMANAR PRESSUPOST

    Este mensaje y los ficheros anexos son confidenciales. Los mismos contienen información reservada de la empresa que no puede ser difundida. Si usted ha recibido este correo por error, tenga la amabilidad de eliminarlo de su sistema y avisar al remitente mediante reenvío a su dirección electrónica; no deberá copiar el mensaje ni divulgar su contenido a ninguna persona.
    De acuerdo con el derecho de información establecido en el artículo 12 del RGPD y en base al artículo 11 de la LOPDGDD, si requiere toda información adicional sobre el tratamiento de sus datos personales, se le facilitará enviando un email a la dirección email daniel@danicoevents.es