Danico, Lloguer de Mobiliari Chill Out

Mobiliari Chill Out

mobiliario chill out

Tens un esdeveniment exterior i necessites mobiliari chill out? Ja pots estar tranquil i encomanar-te de l’esperit relaxat que desitges per a aquest espai a l’aire lliure, perquè has arribat al lloc indicat. A Danico, empresa especialitzada en l’equipament exterior de tot tipus d’esdeveniments, fa més d’una dècada que ens dediquem a l’abastament de parament, estris i altres materials d’ambientació de tota mena de trobades i celebracions a l’aire lliure. Gràcies a això, organitzadors de fires, concerts, festivals, casaments i altres festejos han confiat en el nostre equip de professionals i han creat ambients molt originals, d’alta qualitat i adequats a les vostres expectatives.

El nostre mobiliari chill out està especialment pensat per adaptar-lo a tot tipus d’esdeveniments, siguin quines siguin les seves característiques. Les nostres estructures, amb capacitat de fins a quinze persones, disposen de dotze posicions/distribucions diferents. Amb això, aconseguim adaptar-nos tant a les condicions de l’espai com a les necessitats particulars de cadascuna de les trobades. Perquè no és el mateix l’ambient relaxat i distes que es vol crear en la presentació d’un producte a l’aire lliure, que l’esperat per a un concert entre amics.

Llogar mobiliari chill out

mobiliario chill out
Estàs organitzant un esdeveniment a exteriors i busques un lloguer de mobiliari chill out de qualitat i confiança? Gràcies a Danico has trobat una de les millors ofertes de tot el sector. Portem dècades fabricant i distribuint, per al lloguer o venda, tot tipus d’equipaments de fusta per a grans trobades a l’aire lliure com ara fires, concerts, certàmens culturals de tot tipus, festes íntimes o de gran assistència… Així, sigui el que sigui que celebris, si necessites muntar espais per al descans i la relaxació, fes una ullada als nostres mobles chill out.

A Danico, som especialistes de llarga trajectòria en la fabricació de casetes de fires i de tots els accessoris de mobiliari addicionals que poden convertir el recinte del teu esdeveniment al lloc més còmode i acollidor sobre la faç de la terra. Amb diferents opcions de personalització i instal·lació, tots els productes del nostre catàleg s’adapten a les vostres necessitats ia les de les vostres trobades – íntimes o multitudinàries – a l’aire lliure.

No busquis més i assegura, almenys, que els teus convidats tindran un racó on prendre un respir. Gràcies al lloguer del nostre mobiliari chill out, res ni ningú no pararà el ritme ni el bon ambient del teu esdeveniment.

info

Gran varietat de mobiliari chillout

Des de la nostra seu a Lleida, a Danico ens encarreguem del lloguer de material per a esdeveniments de tot tipus i els posem a la teva disposició a qualsevol punt del mapa tant d’Espanya com d’Andorra i França. Les casetes de fusta han estat sempre la nostra especialitat, però hem aconseguit ampliar la nostra oferta amb altres estris igual d’importants en la celebració d’actes a l’exterior.

Si vols crear un racó a l’aire lliure més íntim per a la teva propera festa i necessites llogar mobles de relax a qualsevol zona d’Espanya, posa’t en contacte amb nosaltres. Posarem a la teva disposició les nostres originals estructures chill out i t’explicarem tots els detalls de la seva instal·lació i possibilitats, que juntament amb el nostre servei de lloguer de casetes de fusta, són moltes i variades. Junts aconseguirem que els convidats a l’esdeveniment assoleixin el màxim nivell de relaxació només veure com has decorat l’espai.

Opcions de lloguer de mobiliari chill out a Danico

alquiler mobiliario chillout
Una de les característiques més destacades del nostre mobiliari chill out és la capacitat d’adaptació. Amb una sola estructura, posem a la teva disposició una composició de fusta on acollir fins a quinze persones. La nostra proposta es pot configurar de dotze formes diferents perquè improvisar un racó de relax al mig de l’enrenou de l’esdeveniment et resulti fàcil i accessible.

Munta un sofà gran amb forma de “u” amb una taula de centre, llança’t a seients individuals o crea dos grans sofàs separats per una mena de chaise longue. Et queden dubtes i poc de temps per organitzar la trobada d’exteriors? Posa’t en contacte amb els professionals de Danico i, des de la nostra seu a Lleida, les resoldran amb rapidesa. No només això. Prepararan amb eficiència el lloguer de mobiliari chill out perquè el tinguis disponible allà on ho necessites. Parlem?

SOL·LICITAR PRESSUPOST

    Aquest missatge i els fitxers annexos són confidencials. Aquests contenen informació reservada de lempresa que no pot ser difosa. Si heu rebut aquest correu per error, tingueu l'amabilitat d'eliminar-lo del vostre sistema i avisar el remitent mitjançant reenviament a la vostra adreça electrònica; no haureu de copiar el missatge ni divulgar-ne el contingut a cap persona.
    D'acord amb el dret d'informació establert a l'article 12 del RGPD i en base a l'article 11 de la LOPDGDD, si requereix tota informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals, se us facilitarà enviant un email a l'adreça email daniel@danicoevents.es